Hidas alku, nopea vauhti

Jos kirjoittamisen aloittaa hitaasti, se vääjäämättä saavuttaa nousujohteisen vauhdin jossain vaiheessa. Nyt taitaa olla se aika. Johdonmukaisuutta perhosmainen muutosagentti ei takaa, mutta puhetta kylläkin.

Selailin Ennenvanhan sivustoa, ja ilahduin. Yksinkertaisemmin! Hitaammin! Itse olisin tosin tehnyt Älä laihduta -päivän juhlistamiseksi jotain muuta herkkua kuin taateleilla kuorrutettua superfoodia. Ahdistun raakasuklaasta, goji-marjoista ja levän syömisestä, vaikka esimerkiksi kuivattu ja hieman suolattu, varmaankin myös oljyssä uitettu, merilevä on superhyvä välipalaherkku.

Huomasin, että Camilla Norrbackin uutta mallistoa on ilmestynyt Yaloon. Esimerkiksi Dagny-mekko siirtää vuoria, luulisin.

Kohta alkaa olla aika tarkistaa esitäytetty veroilmoitus, oma palautuspäiväni sallii vielä muutaman päivän vetkuttelun. Huomaan, että verottaja alkaa vihertää ihan puheissakin, hyvä. Sähköisen asioinnin hyödyt avautuvat aika eri tavalla yksittäiselle pulliaiselle, kun puhutaan hyllymetreistä ja kuljetusrekoista.

♥ Samaan aikaan toisaalla: metsässä tuoksuu tälläkin hetkellä huumaavalta, toimistossa ei niinkään

♥ Päivän biisi: Björk, Bachelorette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s